Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

BIOFERTIN-sign
Τα οργανικά-βιολογικά κοκκώδη λιπάσματα σταδιακής αποδέσμευσης BIOFERTIN παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας οργανικές πρώτες ύλες προερχόμενες από φυτικά και ζωικά υποπροϊόντα και φυσικά ορυκτά. Μέσω συνεχούς παρακολούθησης των ποιοτικών χαρακτηριστικών του λιπάσματος από την παραγωγή έως τη συσκευασία του και διαρκών ελέγχων των πρώτων υλών και του τελικού προϊόντος εξασφαλίζεται ότι τα οργανικά-βιολογικά κοκκώδη λιπάσματα BIOFERTINσυμμορφώνονται με όλους τους εθνικούς, ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανόνες όσον αφορά στην ασφάλεια του προϊόντος.

Η οικογένεια των οργανικών κοκκωδών λιπασμάτων BIOFERTIN περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά τύπων N-P-K (Αζώτου-Φωσφόρου-Καλίου) προκειμένου να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες θρέψης της κάθε καλλιέργειας. Όλοι οι τύποι περιέχουν υψηλά επίπεδα οργανικής ουσίας που βελτιώνουν την ικανότητα αφομοίωσης των θρεπτικών στοιχείων από τα φυτά και αυξάνουν τους πληθυσμούς των ωφέλιμων μικροοργανισμών του εδάφους.
 
 ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
- Θρεπτικά στοιχεία για τα φυτά από τη μητέρα φύση.
- Σταδιακή αποδέσμευση των θρεπτικών στοιχείων για ομαλή
  ανάπτυξη.
- Απορροφώνται και αφομοιώνονται εύκολα από τα φυτά.
- Δεν ξεπλένονται και δεν εξατμίζονται.
- Έχουν ειδικά διαμορφωθεί σε κόκκους διαμέτρου 0,8 - 4,0 mm 
  για εύκολη και πρακτική χρήση.
 
NPK 10-4-3 
Το BIOFERTIN 10-4-3 είναι εγγυημένα ένα πλήρως φυσικό οργανικό λίπασμα, ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει μία μεγάλη ποσότητα οργανικού αζώτου εξολοκλήρου διαθέσιμη στις καλλιέργειες. Συμβάλει στη γονιμότητα του εδάφους σε δύο επίπεδα:
1) Θρεπτικό Επίπεδο: Προσφέρει άζωτο και όλα τα άλλα ζωτικά στοιχεία για τα φυτά σε βέλτιστη ποσότητα και ποιότητα.
2) Βιολογικό Επίπεδο : Συμβάλλει στην αναζωογόνηση της ριζόσφαιρας παρέχοντας οργανική ουσία (χηλικοποίηση των μετάλλων, διέγερση της ανάπτυξης).

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
Πουπουλάλευρο, κρεατάλευρο, γκουανό, εκχύλισμα χυμού τεύτλων (βυνάσση) και κακάο
NPK 6-15-3 
Το BIOFERTIN 6-15-3 είναι ένα πλήρως οργανικό λίπασμα. Είναι εγγυημένα καθαρό και απαλλαγμένο από μύκητες, παθογόνα και φυτοπαθογόνα βακτήρια. Έχει υποστεί αφυδάτωση και είναι σε μορφή κόκκων. Το BIOFERTIN 6-15-3μπορεί να εφαρμοστεί με οποιονδήποτε διανομέα κοπριάς ή λιπάσματος και είναι κατάλληλο για όλες τις καλλιέργειες.

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ 
Οστεάλευρο, κρεατάλευρο, γκουανό και εκχύλισμα χυμού τεύτλων (βυνάσση)
NPK 6-8-15  
Το BIOFERTIN 6-8-15 βρίσκεται «στην κορυφή της λίστας» των φυσικών οργανικών λιπασμάτων. Είναι εγγυημένα καθαρό και απαλλαγμένο από μύκητες, παθογόνα και φυτοπαθογόνα βακτήρια. Έχει υποστεί αφυδάτωση και είναι σε μορφή κόκκων. Το BIOFERTIN 6-8-15 μπορεί να εφαρμοστεί με οποιονδήποτε διανομέα κοπριάς ή λιπάσματος και είναι κατάλληλο για όλες τις καλλιέργειες.

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ 
Οστεάλευρο, κρεατάλευρο, γκουανό, εκχύλισμα χυμού τεύτλων (βυνάσση), θειϊκό κάλιο (ορυκτό) και αιματάλευρο


 
Πιστοποιημένα στη Βιολογική Γεωργία
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου